M-am gandit sa punem in practica ideea lui mike, deoarece este un bun mod de a ne cunoaste cat de cat.
Numele meu este Raul Bob, am 15 ani si stau in Baia Mare.
Am descoperit pb-ul acum cam 5 ani pe renumitul pb.ypeo.net.
Am intrat sa vad cum este acest mod. Am fost doar curios.
Nu am crezut ca ma va prinde in asa fel incat sa joc si in ziua de azi.
Pe ypeo i-am cunoscut pe monky,roby_rpr, dmx, hiena, angelos, ghimby, robertti, modelatorul si multi altii.
Pe atunci jucam cu numele Ju5Tt.M3 de care nu sunt deloc mandru, fiind un nume foarte cocalaresc:)).
Erau cateva clanuri bune, cum ar fi: hammer, HAX, b2p, t2p, miX etc.
Mult timp m-am rugat de picachu (cunoscatorii il stiu:) ) sa ma accepte in HAX, fiind destul de obsedat de a intra intr-un clan.
Tot imi spunea ca nu recruteaza, dar tot nu intelegeam, avand un comportament destul de infantil, totusi specific varstei de 10-11 ani:)).
Pana la urma am intrat in miX, care era printre primele clanuri, deci eram destul de multumit.)
Cu totii am suferit cand peste nu mult timp acest server s-a inchis.
Am stat pe tusa cateva luni, pana m-am intalnit pe un server de hns cu [HAX]BODGAN, care m-a informat despre noul server de pb de pe wox si mi-a spus ca toti cei de pe ypeo joaca acolo.
Am intrat imediat si am vazut cam toate clanurile de alta data.
Acesta era serverul lui roby_rpr, conducatorul si initiatorul clanului Hammer.
Deodata mi s-a pus pata pe Hammer:)) si chiar doream sa intru.
Si eu am stresat la randul meu destul conducatorii clanurilor:)).
Pana la urma mi-am facut cerere si dupa vreo luna:) a fost acceptata. Am fost extrem de fericit.
Urmatorul pas a fost adminul. Nu stiam nicio comanda, dar eu voiam admin:)).
Pana la urma am primit, am invatat sa il folosesc si am cam avut pe toate serverele pe care am jucat pana acum.
Dupa ce s-a inchis wox, roby_rpr a luat 4 servere: pb (al lui), hns (al lui Ghimby), dr (al lui ory) si gg (al meu).
Inafara de serverul de pb, nu a prea mers treaba asa ca s-au inchis pana la urma.
Dupa ce s-a inchis si pb-ul, iar ne-am rasfirat care incotro.
Mai discutam pe mess si pe steam, dar totusi prea putin.
Urmatorul pas cred ca a fost Lcsnet-ul, unde iar ne-am reunit aproximativ toti si unde am trecut prin multe (furat de nume, injuraturi etc).
Totusi pana la urma am ajuns si la zilele noastre, clanul fiind la fel de unit ca alta data.
Scuze ca v-am tinut atat cu romanele, dar daca e de povestit, sa povestim.
Multumesc si va astept si pe voi.
Numele meu este Raul Bob, am 15 ani si stau in Baia Mare.
Am descoperit pb-ul acum cam 5 ani pe renumitul pb.ypeo.net.
Am intrat sa vad cum este acest mod. Am fost doar curios.
Nu am crezut ca ma va prinde in asa fel incat sa joc si in ziua de azi.
Pe ypeo i-am cunoscut pe monky,roby_rpr, dmx, hiena, angelos, ghimby, robertti, modelatorul si multi altii.
Pe atunci jucam cu numele Ju5Tt.M3 de care nu sunt deloc mandru, fiind un nume foarte cocalaresc:)).
Erau cateva clanuri bune, cum ar fi: hammer, HAX, b2p, t2p, miX etc.
Mult timp m-am rugat de picachu (cunoscatorii il stiu:) ) sa ma accepte in HAX, fiind destul de obsedat de a intra intr-un clan.
Tot imi spunea ca nu recruteaza, dar tot nu intelegeam, avand un comportament destul de infantil, totusi specific varstei de 10-11 ani:)).
Pana la urma am intrat in miX, care era printre primele clanuri, deci eram destul de multumit.)
Cu totii am suferit cand peste nu mult timp acest server s-a inchis.
Am stat pe tusa cateva luni, pana m-am intalnit pe un server de hns cu [HAX]BODGAN, care m-a informat despre noul server de pb de pe wox si mi-a spus ca toti cei de pe ypeo joaca acolo.
Am intrat imediat si am vazut cam toate clanurile de alta data.
Acesta era serverul lui roby_rpr, conducatorul si initiatorul clanului Hammer.
Deodata mi s-a pus pata pe Hammer:)) si chiar doream sa intru.
Si eu am stresat la randul meu destul conducatorii clanurilor:)).
Pana la urma mi-am facut cerere si dupa vreo luna:) a fost acceptata. Am fost extrem de fericit.
Urmatorul pas a fost adminul. Nu stiam nicio comanda, dar eu voiam admin:)).
Pana la urma am primit, am invatat sa il folosesc si am cam avut pe toate serverele pe care am jucat pana acum.
Dupa ce s-a inchis wox, roby_rpr a luat 4 servere: pb (al lui), hns (al lui Ghimby), dr (al lui ory) si gg (al meu).
Inafara de serverul de pb, nu a prea mers treaba asa ca s-au inchis pana la urma.
Dupa ce s-a inchis si pb-ul, iar ne-am rasfirat care incotro.
Mai discutam pe mess si pe steam, dar totusi prea putin.
Urmatorul pas cred ca a fost Lcsnet-ul, unde iar ne-am reunit aproximativ toti si unde am trecut prin multe (furat de nume, injuraturi etc).
Totusi pana la urma am ajuns si la zilele noastre, clanul fiind la fel de unit ca alta data.
Scuze ca v-am tinut atat cu romanele, dar daca e de povestit, sa povestim.
Multumesc si va astept si pe voi.