Nume: Valentin
Nick CS: SeN[z]oR
Vârsta(minim 15): 16
STEAM Da/Nu: nu
Y!M: bittch_star@yahoo.com
De ce vrei să intri în clan: Ca este un clan foarte bun
Ai mai fost în alt clan(care): [LeGeND] ,Famous, Gods ,WITHOUTLIMITS si mai multe !
Vizitezi forumul de 3-4 ori pe saptamana?: da , chiar si de mai mult
Ai luat la cunoştiinţă regulamentul? : "Pac"
Link gametracker(pentru activitate): inca nu am ore multe dar asta nu ma impiedica sa le fac .
Ceva despre tine:Sunt cunoscut de multi membri din acest clan si cred ca este un clan grozav cu membrii deosebiti !!!
A mai fost o problema odata ...
M-a bagat in clan "JustMe Fals" eu credeam ca sunt in clan de aceea purtam tagul , imi cer scuze daca v-ati suparat , credeam ca-i JustMe adevarat !!!
Ultima editare efectuata de catre SeN[z]oR in Joi Iun 16, 2016 8:46 am, editata de 3 ori
Nick CS: SeN[z]oR
Vârsta(minim 15): 16
STEAM Da/Nu: nu
Y!M: bittch_star@yahoo.com
De ce vrei să intri în clan: Ca este un clan foarte bun
Ai mai fost în alt clan(care): [LeGeND] ,Famous, Gods ,WITHOUTLIMITS si mai multe !
Vizitezi forumul de 3-4 ori pe saptamana?: da , chiar si de mai mult
Ai luat la cunoştiinţă regulamentul? : "Pac"
Link gametracker(pentru activitate): inca nu am ore multe dar asta nu ma impiedica sa le fac .
Ceva despre tine:Sunt cunoscut de multi membri din acest clan si cred ca este un clan grozav cu membrii deosebiti !!!
A mai fost o problema odata ...
M-a bagat in clan "JustMe Fals" eu credeam ca sunt in clan de aceea purtam tagul , imi cer scuze daca v-ati suparat , credeam ca-i JustMe adevarat !!!
Ultima editare efectuata de catre SeN[z]oR in Joi Iun 16, 2016 8:46 am, editata de 3 ori