[hammer]
Bun venit pe [hammer] [hammer Jr.]

-Creaza topic-uri sau raspunde la unele deja creeate
-Aboneaza-te la topic-urile care iti plac si primeste informatii pe email
*Creeaza-ti propria pagina de profil si fa-ti prieteni
*Trimite mesaje la alti membri.
Nu rata ocazia, Inregistreaza-te!

[hammer]
Bun venit pe [hammer] [hammer Jr.]

-Creaza topic-uri sau raspunde la unele deja creeate
-Aboneaza-te la topic-urile care iti plac si primeste informatii pe email
*Creeaza-ti propria pagina de profil si fa-ti prieteni
*Trimite mesaje la alti membri.
Nu rata ocazia, Inregistreaza-te!

[hammer]
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

[hammer]Conectare

Forumul official al clanurilor [hammer] & [hammer Jr.]

HRISTOS A INVIAT !!!

descriptionFORUM EmptyFORUM

more_horiz
Din cate am vazut forumul mai are cateva buguri care trebuie rezolvate, voi incerca sa le rezolv cate de repede pot si cat de bine voi putea.

Ultima editare efectuata de catre [hammer]JustMe in Mier Ian 13, 2016 1:37 pm, editata de 1 ori

descriptionFORUM EmptyRe: FORUM

more_horiz
Da, asa se pare.

1) Imi apare ca am un mesaj privat, dau sa-l vad si nimic.
2) Vezi ca am impresia ca poti scoate reclamele pentru cei ce sunt logati pe forum.
3) Propun schimbarea culorii membrilor din hammer cu un albastru mai inchis, nu de alta dar e cam spalacita cea actuala.

more_horiz
[hammer] sPeeD # mike a scris:
Da, asa se pare.

2) Vezi ca am impresia ca poti scoate reclamele pentru cei ce sunt logati pe forum.
3) Propun schimbarea culorii membrilor din hammer cu un albastru mai inchis, nu de alta dar e cam spalacita cea actuala.

La fel si la mine.Imi arata ca am 3 mesaje private si o notificare, dar cand dau pe ele nu-mi deschide nimic. Neutral + Sus unde arata "Acasa,Calendar,FAQ etc" daca poti sa faci sa fie sub imaginea cu tagul clanului...Arata urat asa peste ea.

more_horiz
[hammer] sPeeD # mike a scris:
Da, asa se pare.

Momentan nu pot face nimic , când am configurat forumul și tema mi-a dat Pătrățel contul lui pentru-ca eu nu am acces la templant-uri, când va veni îi voi spune, Momentan plecat.

more_horiz
~Sters

Ultima editare efectuata de catre [hammer] # KILLER in Mier Sept 28, 2016 7:41 am, editata de 1 ori

more_horiz
~Sters

more_horiz
Într-adevăr Ionuț ne-a ajutat foarte mult făcând aceasta tema si punându-ne la dispoziție, dar tema avea bug-uri pe care le-am rezolvat ulterior , făcând modificări majore temei , si voi mai face in continuare !

more_horiz
pacat ca se lasa mi-a lasat mie si a lui Maffw forum-ul in conducere cod-urile tot sunt la mine si la maffw

more_horiz
Ai putea sa ma ajuti si pe mine cu niste coduri?Doar daca vrei Smile

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde