Hehe...imi aduc aminte....am fost putina vreme in mix..sa desfintat ...lipsa membrii,cu toate astea am stat ceva vreme singur cu [mix]Monky...hihihi...pe urma am intrat in [HAX],ehee cu [HAX]picaciu,cu Zorro ,hiena , dmx si allex isi mai aduc aminte (cred).Dupa ce nu mai erau servere romanesti de pb (ca am luat microbul
)am jucat pe server german (zaptic) un an de zile cu [HAX]Monky......ca ma cunosteau si playeri germani...multi ii mai am in lista de prieteni ,pe steam, desi naiba stie ce vorbeau...ii dadeam si eu cu nooo si yeees si ,,ma descurcam" cumva.Pe urma robi_rpr ma invitat in clan,am primit vestea cu bucurie...si a fost o perioada frumoasa de tot,cu numeroase batalii...aveam serverele noastre de clasic,pb,deadhrun,ce mai era un vis de-al hammerilor.....pe urma a urmat potopul......2 dintre cei mai noi recruti care aveau acces la comenzile serverului au distrus toata munca lui robi_rpr si a celorlalti hammeri..adica forumul si serverele...a urmat o perioada neagra de tot pentru noi....dar desi un an de zile nu am mai avut pe unde ne juca,unii dintre noi sau lasat de cs...am stat un an fara sa mai vad vre-un coleg pe server de pb.....poate si fiindca nu aveau steam.....eu aveam si jucam pe servere straine...am ramas pe [hammer]Monky pana ce clanul a reinviat ca si pasarea Phoenix........iar acum....de acum cunoasteti ce sa mai intamplat -Acesta a fost un remember peste timp- [hammer]Monky -,,tanar" si nelinistit....